Mikko Suvanto
Mikko Suvanto

Voimaharjoittelu on ollut elämässäni jo 16 vuotta. Olen toiminut liikunta-alalla päätoimisena yrittäjänä vuodesta 2018. Vuosien aikana olen auttanut lukuisia ihmisiä karistamaan kiloja, rakentamaan lihasmassaa ja lisäämään energiaa ja hyvinvointia elämään! Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni alalla, mikä takaa sinulle tuoreimman tiedon ja menetelmät hyvinvointisi tueksi. Olen valmentajana monipuolinen, käytännönläheinen, ja kannustava. Valmennuksessani korostuvat oikeat suoritustekniikat, sekä kannustus itsensä ylittämiseen. Vahvuusalueitani on voima- ja elämäntapavalmennus. Koulutukset: Koulutettu hieroja (Pirkanmaan urheiluhierojakoulu, valmistuminen 2024) Suorituskykyvalmentaja (Suorituskykyvalmentaja 2022) TFW Level 1 & 2 - Precision Nutrition Level 1 (Precision Nutrition 2022) - Voimavalmentaja (Trainer4you 2019) - Ravintovalmentaja (Trainer4you 2019) - Psyykkinen valmentaja (Trainer4you 2018) - Personal Trainer (Trainer4you 2018) - Kuntosalivalmentaja (Trainer4you 2018)

Näytä vähemmän
Lisää energiaa voimaa ja hyvinvointia! – Personal training palvelut Tampereella ja sen lähialueilla.
Tarjoan valmennusta Tampereella ja sen lähialueilla. Tampereella omalla kuntosalillani tai sopimuksen mukaan. RAVINTOVALMENNUS - Kuukausittainen tapaaminen (Etä tai lähi) - Oivalluksia ja ratkaisuja elämäntapamuutokseen liittyviin ongelmiin - Asiantuntevaa valmennusta - Vinkkejä ravitsemukseen ja elämäntapojen muutokseen - Valmentajan vankkumaton tuki Hinta 125€/kk PERSONAL TRAINING - Alku-, väli- ja lopputestit - Treenit valmentajan kanssa 1-2krt/vko tai 2krt/kk - Harjoitusohjelmat, ravinto-ohjeet - Viikoittainen yhteydenpito Valmennuspaketit alkaen 245€/kk VOIMAVALMENNUS - Kausisuunnittelu ja ohjelmat - Ohjeet ravitsemukseen ja palautumiseen - Viikoittainen yhteydenpito! Hinta 145€/kk
SijainnitTampereVerkko-opetus
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen90€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Ensimmäinen personal training tapaaminen kanssani on veloitukseton eikä sitouta sinua viellä mihinkään! Joten ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika tapaamiseen! Yksittäiset valmennuskerrat 90€/tunti.