Patrick Nyström
Patrick Nyström

Olen monipuolisesti kouluttautunut terveysalan ammattilainen ja intohimoinen voimaharjoittelija – sekä valmentaja. Voimavalmentajana valmennan kohti kisamenestystä tai autan alkuun uuden kuntosaliharrastuksen kanssa. Laaja-alainen anatomian, fysiologian ja terveysalan osaamiseni takaavat sen, että pystyn ottamaan huomioon valmennettavan mahdolliset kiputilat harjoittelua suunnitellessa ja toteutettaessa. Tämä on ehdottomasti vahvuuteni valmennuskentällä. Pidän osteopaatin vastaanottoa R5 Athletics & Healthin tiloissa Helsingin Metsälässä, jossa kuntoutan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, kuten selkä-, niska- ja lonkkavaivoja. Voimavalmentajan koulutukseni sekä taustani näkyvät myös osteopaatin työssäni -> omaan erinomaisen ymmärryksen ihmisen liikkeestä ja pyrin osallistamaan asiakkaan hoitoprosessiin aktiivisen tekemisen kautta. Valmentajana tarjoan personal trainer palveluiden lisäksi myös etävalmennuksia sekä pidän tekniikkatunteja. Jos mielenkiintosi heräsi niin mielelläni vastaan tarkemmin erilaisiin valmennuksiin liittyviin kysymyksiin.

Näytä vähemmän
Voimavalmennusta parempaan suorituskykyyn kokeneen osteopaatin ja valmentajan johdolla – valmennukset Helsingissä ja etänä aloitteljoista huippu-urheilijoihin!
PERSONAL TRAINING Haluatko kasvattaa lihasmassaa, parantaa elämänlaatuasi tai kohentaa terveyttäsi? Valmentajan avulla aloittelijan on helppo ottaa oikeat suoritustekniikat haltuun. Kokeneempi treenaaja taas hyötyy siitä, että valmentaja tekee kaiken suunnittelun puolestasi – sinun tarvitsee vain treenata. Henkilökohtainen valmennus sisältää alkukartoituksen, harjoitusohjelman sekä sovitun määrän kahdenkeskeisiä harjoituskertoja. Saat myös käyttöösi ilmaisen valmennussovelluksen. TEKNIIKKATUNNIT Jännittääkö jalkakyykky? Jääkö maastaveto väliin, koska sen tekniikkaa mietityttää? Ei hätää sillä moni kokenutkin treenaaja painii samojen ajatusten kanssa. Tunnin aikana perehdymme kuntosaliliikkeiden oikeaoppiseen tekniikkaan. Taustastasi riippuen yhden tunnin aikana ehdimme perehtyä syvällisesti 1-2 kuntosalilla tehtävään liikkeeseen, kuten esimerkiksi maastavetoon ja penkkipunnerrukseen. Oikeanlaisella suoritustekniikalla saat liikkeistä tehokkaampia ja turvallisempia; optimoiduilla tekniikoilla voimme vähentää akuuttien loukkaantumisten sekä pikkuhiljaa kehittyvien rasitusperäisten kiputilojen mahdollisuutta. ETÄVALMENNUS Junnaavatko tulokset paikallaan tai kaipaatko uutta näkökulmaa treenaamiseen? Etävalmennus on mainio vaihtoehto sinulle, joka hallitset jo perusteet, mutta kaipaat valmentajan tukea päivittäiseen tekemiseen ja tasannevaiheiden selättämiseen. Ilmaisen testauksen ja keskustelujemme perusteella laadin sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota päivitän viikoittain. Saat käyttöösi valmennusaplikaation, josta löytyy päiväkohtaisten treenien lisäksi myös mm. harjoitteiden suoritustekniikat. Etävalmennukseen sisältyy rajaton yhteys valmennussovelluksen, puheluiden ja WhatsApp-viestien välityksellä. PIENRYHMÄVALMENNUS Onko yksin treenaaminen tylsää? Etkö tiedä, mitä salilla tulisi tehdä? Pienryhmävalmennus voi silloin olla sinulle sopiva vaihtoehto. Pienryhmässä käymme tarkasti läpi tärkeimpien liikkeiden, kuten maastavedon ja jalkakyykyn suoritustekniikat, jotta nostamisesta tulisi turvallista ja tehokasta. Opit treenaamaan monipuolisesti vapailla painoilla niin, että valmennuksen jälkeen sinulla on täysi luottamus siirtyä omatoimiseen harjoitteluun. Pienryhmään mahtuu 3-4 henkilöä, tarpeen vaatiessa enemmänkin. Ryhmässä treenaaminen on helppoa, hauskaa ja edullista. Pienryhmävalmennuksen hinta määräytyy osallistujien ja keston mukaan. Valmennus voidaan myös räätälöidä vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja tavoitteitasi. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron sinulle tarkemmin valmennuksesta.
SijainnitHelsinkiVerkko-opetus
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen89€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Henkilökohtaisen valmennuksen hinta 89 € / 60 min. Tekniikkatunnin hinta 89 € / 60 min. Etävalmennuksen hinta on alk. 125 € / kk. Etävalmennettavalle kk-maksun lisäksi treeni valmentajan kanssa 75 € / kerta. Kaikki palveluni ja tarkemmat tiedot löydät osoitteesta: https://www.patricknystrom.fi Ota yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva valmennuspaketti.