Ville Siukkola
Ville Siukkola

Olen Ville Siukkola, valmentaja Tampereelta. Henkilökohtaisia valmennuksia olen tehnyt vuodesta 2010. Tämä kokemus ja monipuolinen koulutus takaavat asiakkailleni vankat tukipilarit tavoitteidensa saavuttamisessa yhdessä minun kanssa. Toimialueeseeni kuuluu Tampereen lisäksi myös muu Pirkanmaa. Oma harrastuneisuuteni koostuu laajasta kirjosta liikuntaa ja urheilua. Juniorivuosina harrastin kilpahiihtoa, suunnistusta, jalkapalloa ja yleisurheilua. Kilpailemisen jäätyä, kuvioihin jäivät harrastusmielessä kestävyyslajit lähes kaikissa muodoissaan. Myös lihaskuntoharjoittelu aerobisen liikunnan ohella on aina kuulunut olennaisena osana harjoitteluuni, painottuen kahvakuula-, kehonpaino- ja perinteiseen voimaharjoitteluun. Nykyään omat treenini koostuvat tasaisesti sekä voima- että kestävyysharjoittelusta. Laajan harrastustuneisuuden lisäksi pyrin myös jatkuvasti kouluttamaan itseäni ja kehittämään tietotaitoani jotta pystyn asiakkailleni tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Asiakkainani on ollut kuntoilijoita ja urheilijoita, vasta-alkajia ja jo kokeneita treenaajia, painonpudottajia ja lisää lihasta kaipaavia, kävelijöitä ja maratoonareita. Lähtökohdat ovat siis hyvin erilaisia ja jotta jokaisen tavoitteet saavutettaisiin toteutetaan jokainen valmennus aina yksilöllisesti. Mikä ikinä tavoitteesi onkin niin yhteistyöllä pääsemme varmasti sinne. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna minun auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Näytä vähemmän
Maastohiihdon ja juoksun yksilöllistä valmennusta Tampereella ja sen lähikunnissa ympäri vuoden kaikentasoisille liikkujille!
Valmennuksessa opit oikeat tekniikat, teet oikeita asioita saavuttaaksesi tavoitteesi, opit harjoittelemaan tehokkaasti ja järkevästi, sekä parannat kuntoasi. Yksilövalmennukset on mahdollista toteuttaa Tampereella ja sen lähikunnissa. Valmennus räätälöidään aina asiakkaan tavoitteiden mukaiseksi. ”Ammattimainen, monipuolinen, innostava, luotettava, rauhallinen, vaativa mutta reilu, huomioi kaikki” Näillä sanoilla asiakkaani ovat minua kuvailleet. Asiakkainani on ollut kuntoilijoita ja urheilijoita, vasta-alkajia ja jo kokeneita treenaajia, painonpudottajia ja lisää lihasta kaipaavia, kävelijöitä ja maratoonareita. Lähtökohdat ovat siis hyvin erilaisia ja jotta jokaisen tavoitteet saavutettaisiin toteutetaan jokainen valmennus aina yksilöllisesti.
SijainnitTamperePirkanmaa
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen65€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Valmennuspakettien kesto on aina yksilöllinen riippuen tavoitteista ja tuen tarpeesta, lyhyemmät paketit soveltuvat parhaiten tekniikka- ja harjoitusohjelmapäivityksiin, pidemmät paketit taas tarjoavat isommissa tavoitteissa pidempiaikaisen tuen. Laita viestiä ja katsotaan sinulle sopivin valmennuspaketti! Haluatko valmentajan yhdessä kaverisi kanssa? Tarjolla myös DUO paketteja, kysy tarkemmin.