Turkka Stenlund
Turkka Stenlund

Turkka Stenlund (PGA Pro v.1991) on golfin rautainen ammattilainen ja taattuja tuloksia tuovan Bodyswing-opetusmetodin kehittäjä. Hän on toiminut golfin ammattivalmentajana yli 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana. Turkka on vetänyt tuhansia golfkursseja niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on toiminut useassa isossa golfseurassa Head Prona ja ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana muun muassa Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa. Golfin lisäksi Turkka on toiminut liikunnanopettajana ja -ohjaajana, liikuntakasvatusupseerina, kouluttajana, palo- ja pelastussukeltajana, liikuntatuotteiden kehittäjänä sekä miekkailu-, hiihto- ja triathlonvalmentajana. Turkalla on erittäin vahva pedagogiikan ja oppimisen psykologian tietämys. Lisäksi urheilufysiologian ja urheiluvalmennuksen periaatteiden sekä ihmisen anatomian tunteminen auttavat golfn valmennustyössä. Näiden vuosien aikana Turkka on kehittänyt toimivat opetusmetodit ja harjoitteet Bodyswingin opettamiseen ja oppimiseen, jossa tärkeänä osana huomioidaan myös poisoppiminen vanhasta/virheistä. Tuhannet oppilaat ovat antaneet kiitosta hyvästä opetuksesta, koska ovat huomanneet kehittyvänsä melko lyhyessäkin ajassa paljon paremmaksi swingaajaksi. ​ "En opeta golfia, vaan opetan oppilaitani oppimaan golfia.”

Näytä vähemmän
Tule ryhmävalmennukseen, parivalmennukseen, tai yksityisvalmennukseen oppimaan golfin tekniikkaa – valmennukset tavoitteellisista pelaajista harrastajille uudellamaalla kesät talvet!
PRO TURKAN YKSITYISVALMENNUS: Talvikauden valmennus Planmeca Golf Areena, Helsinki, Vuosaari. Ennen kuin lähdemme harjoittelemaan bodyswing-tekniikkaa, selvitän ja näytän tiettyjen toimintojen, periaatteiden ja lainalaisuuksien merkityksen onnistuneessa bodyswingissä. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti, ajatuksella ja kehittämääni Bodyswing-metodia noudattaen. Pyrimme hyvällä keskittymisellä löytämään kehon kautta tulevan voiman- ja vauhdintuoton biomekaniikan, mailan ja käsivarsien vapautukset sekä oikean swingin liikeradan ja suorituksen rytmin. Lue lisää: https://www.bodyswing.fi/valmennus Kun iso kuva, bodyswingin periaate ja pääydin ovat kohtuu hyvin hallinnassa, etenemme pienempien teknisten yksityiskohtien hiontaan ja säätämiseen. Valmennuksessa saat paljon mielikuvia, avainsanoja ja videointeja, sekä runsaasti kädestä pitäen avustamista. Näin tulet edistämään omaa oivallustasi, oppimistasi ja tunnettasi oikeasta suorituksesta. Saat lisäksi vinkkejä, miten harjoitella omatoimisesti ja mitä harjoitteita kannattaa tehdä. Samalla opit keskittymään oikeisiin asioihin ja tuntemaan kehon toimintaasi paremmin. Tietoisuus ja tunne Bodyswingistä aukeaa selkeämmäksi. Koska kyseessä on hyvin kokonaisvaltainen, vartalonkiertoihin, virityksiin, sekä vapautuksiin perustuva swing-tekniikka, on hyvä tiedostaa, että oppiakseen tekniikan, olisi varsinkin alavartalon ja keskivartalon alueella olla kohtuullinen liikkuvuus ja terveys. Ota yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva valmennuspaketti.
SijainnitHelsinki
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen79€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Yksityisvalmennus: 1 tunti 79 euroa 3 tunnin paketti 225 euroa 5 tunnin paketti 350 euroa 10 tunnin paketti 650 euroa Parivalmennus (2 pelaajaa valmennuksessa): ​ 1 tunti 85 euroa 3 tunnin paketti 240 euroa (120e/ pelaaja 5 tunnin paketti 390 euroa (195e/pelaaja) 10 tunnin paketti 750 euroa (375e/ pelaaja Hinnat eivät sisällä halli-pallomaksua, mutta valmennuksessa olevat saavat sen normaalia edullisemmalla hinnalla. ++ Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet – ota yhteyttä ja kysy tarjous!
Tiedot varusteista
Hinnat sisältävät: Valmennuksen, videoinnit ja jatkoharjoittelu ohjeet.