Simo Färm
Simo Färm

Tarvitsetko valmennusta tai harjoitusta padelissa? Olen padel-valmentaja Simo Färm ja olen touhunnut pallopelien kanssa koko ikäni. Ensin jalkapalloa 12-vuotta, sitten tennis ja padel ihan harrastuksena 10 vuoden ajan ja usemman vuoden työskentely golfin parissa. Kesällä 2022 aukesi mahdollisuus kouluttautua padel-valmentajaksi ja siihen tarttumista ei tarvinnut kahdesti miettiä. Valmennan pilke silmäkulmassa ja yritän saada harjoittelun tuntumaan aina hauskalta, jotta motivaatio lajissa kehittymiseen kääntyisi vieläkin isommalle liekille. Suunnittelen harjoitukset siten, että se sisältää laadukkaita toistoja, mutta myös aina jotain uutta ja raikasta ideaa omaan peliin vietäväksi.

Näytä vähemmän
Padel-valmennusta ja yksityistunteja PadelTehtaalla Nurmijärvellä! Olen erikoistunut aloitteleviin ja vielä padelin alkutaipaleella oleviin pelureihin.
Ei korkealentoista tekniikan hienosäätöä, vaan lajin mahdollisimman helpoksi ja hauskaksi tekemistä hymyssä suin. Olen myös perehtynyt välineisiin, joten olen mielelläni avuksi sopivan mailan löytämisessä. Jos peliryhmäsi haluaa tehdä yhteisistä pelihetkistänne vieläkin hauskempia pidempien pallorallien ja laadukkaamman pelin muodossa, olen palveluksessanne!
SijainnitNurmijärvi
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen100€/h
VaikeusasteAloittelijaKeskitaso
Lisätietoa hinnasta
Tiedot varusteista
Opetus sisältää kenttävuokran sekä pallot. Hinta on sama 1-4 hengen porukoille, joten neljän hengen ryhmälle 25/h henkilöltä.