Riikka Tulppo
Riikka Tulppo

Koulutus Liikunnan- ja terveystiedonopettaja (KTM 2008) NLP Practioner ja Master Practioner (LoistoJohannat 2023) Life Coach, ratkaisukeskeinen valmentaja (Valmentamo 2022) VAT, valmentajan ammattitutkinto (SantaSport Rovaniemi 2020) Kokonaisvaltainen joogaohjaaja (2016) Lapsijoogaohjaaja (2017) Senior Personal Trainer (OSAO 2017) maastohiihton valmentajatutkinto (2007) lukuisia lyhyempiä liikunta-alan kursseja Oma kilpailutausta Kestävyysurheilua lapsuudesta saakka mm. hiihdon, juoksun, uinnin ja suunnistuksen parissa. Useita juoksukisoja, 3km-42km, paras aika maratonilla 3.15.03 (Rovaniemi maraton 2015). Polkujuoksukisoja vuodesta 2014 alkaen. Isoimmat saavutukset/tapahtumat Polkujuoksun MM-kisat 2015 ja 2016, CCC 2016 ja 2017, 2019 NUTS YPH 101km 3.sija, 2022 NUTS KK 1. 35km, NUTS YPH 2. 37km.

Näytä vähemmän
Valmennus– ja hyvinvointipalvelut yksilöllisesti ja ammattitaidolla – tervetuloa valmennukseeni Oulun seudulla, Ylläksellä sekä etänä!
Henkilökohtaisen valmennuksen avulla harjoittelusi yksilöidään juuri sinun taustasi, tarpeidesi, tavoitteidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Teen yksilövalmennusta erityisesti kestävyyslajien harrastajille – juoksu, polkujuoksu, hiihto. Otathan yhteyttä, niin lähdetään kulkemaan yhdessä kohti sinun unelmaasi. Valmentajana katson treenaamista kokonaisuutena eli otan huomioon arjen muutkin palaset (työ, perhe, parisuhde jne.). Kokonaiskuormituksen seuraaminen on tärkeää. Opetan sinua oman kehon kuunteluun, sillä tässä hektisessä maailmassa mennään usein kuormituksen puolelle ja treeni ei kehitä, jos väännetään väkisellä ohjelman mukaan. Sinä olet kehosi paras asiantuntija, valmentaja usein lisäjärki. Valmentaja näkee kokonaisuuden, Sinä keskityt yhteen treeniin. Yhdessä olemme enemmän. Valmennuksen avulla sinun ei tarvitse enää miettiä, mitä ja miten asioita tekisit, jotta pääsisit tavoitteeseesi. Saat ohjeita, tukea ja kannustusta oikeaan suuntaan. Henkilökohtainen polkujuoksuvalmennusohjelma sisältää yksilöllisesti räätälöidyn harjoitusohjelman, viikoittaisen palautteen, yhteydenpitomahdollisuus watsapp/puhelin/sähköposti.
SijainnitOuluKolariVerkko-opetus
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen90€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Hiihtotekniikkatunti *90min *Vapaan tai perinteisen tekniikka *Yksilöllinen ohjaus ja harjoitteet *Tekniikan videointi ja kirjalliset ohjeet harjoitteluun *130€/hlö, *Yksilötunnit Oulun seudulla ja Ylläksellä Hiihtovalmennus *Yksilöllinen valmennusohjelma *Toteutuu etänä *Henkilökohtainen valmennus rakentuu taustat, tavoitteet ja arki huomioiden. *148€/kk (vähintään 3kk) Juoksutekniikkatunti *60min *Yksilöllinen ohjaus ja harjoitteet *Tekniikan videointi ja kirjalliset ohjeet harjoitteluun *90€/hlö *Yksilötunnit Oulun seudulla ja Ylläksellä Polkujuoksu- ja juoksuvalmennus *Henkilökohtainen juoksuvalmennusohjelma sisältää yksilöllisesti räätälöidyn harjoitusohjelman, viikoittaisen palautteen, yhteydenpitomahdollisuus watsapp/puhelin/sähköposti. Toteutuu etänä. *Hinta: 148€/kk (vähintään 3kk)