Peter Puhlin
Peter Puhlin

" Never underestimate an old Man with a Padel-racket" Olen harrastanut ja kilpaillut niin tenniksessä, squashissa, sulkapallossa ja racketballissa lähes päivittäin. Voin siis sanoa että kokemusta on. Padelin hurahdin muutama vuosi sitten. Olen suorittanut Padelliiton 1-tason padelohjaaja sekä 2-tason seuravalmentajakoulutuksen ja aiempaa valmennuskokemusta minulla on mm sulkapallosta. Ohjaan padeltunteja aloittelijoille, junnuille, sennuille, pariskunnille sekä harrastaville kilpapelureille.

Näytä vähemmän
Padelvalmennusta aloittelijoista kilpapelaajille kokeneen valmentajan johdolla – Tervetuloa valmennukseen Lahdessa, Hollolassa sekä Mäntsälässä!
Tarjoan valmennusta Padel Areena Lahdessa. Mäntsälä Padelissa sekä PadelMarinassa Hollolassa. Ohjaan padeltunteja aloittelijoille, junnuille, sennuille, pariskunnille sekä harrastaville kilpapelureille. Yksityistunnit Tarjoan yksityistunteja 1-4 henkilölle. Tunnin teema sovitaan tapauskohtaisesti ja osallistujien määrä ei vaikuta hintaan. Pistä viestiä ja katsotaan sinulle sopiva valmennuskokonaisuus!
SijainnitLahtiHollolaMäntsälä
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen55€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Yksityistunnit Tuntihinta on 55-75 €. Hinta sisältää kenttämaksun, mailavuokran ja valmennuksen. Osallistujien määrä ei vaikuta hintaan. https://lahtipadelareena.fi/valmennukset/ https://www.mantsalapadel.fi/valmennukset/ https://padelmarina.fi/by-peter-puhlin/