Pasi Hänninen
Pasi Hänninen

Olen koulutettu hieroja, personal trainer ja Smash-Espoon tennisvalmentaja. Olen myös aktiivinen liikkuja. Minulla on kilpavalmentajakoulutus tennisliitosta ja toimin aikuisvalmennusvastaavana Smash Espoossa. Taustaltani löytyy kaupallinen korkeakoulututkinto, ja minulla on yli 10 vuoden kokemus koulutusalalta kansainvälisessä suuryrityksessä maavastaavana.

Näytä vähemmän
Tervetuloa valmennukseen yksityisopetuksena tai kaverin kanssa. Tennisvalmennusta Espoossa, pääkaupunkiseudulla ja kesällä myös Fiskarssissa!
Millainen on hyvä tenniskurssi? Hyvän tenniskurssin perusta on valmentajan ja kurssilaisen välinen vuorovaikutus, hyvä kohtaaminen. Alkeis- ja jatkokurssilla opit keskeiset lyönnit pelaamisen lomassa. Kurssin päätähtenä olet sinä ja ohjaajan tehtävä on saada sinut loistamaan. Kurssin tavoite on herättää oppimisen riemu: onnistun, innostun, osaan! Mikä on keskeistä tenniksessä? Tennis on liikunnallisesti monipuolinen laji, joka kehittää ja ylläpitää mm. kestävyyskuntoa ja koordinaatiokykyä. Taitojen kehittymisen mahdollisuudet ovat rajattomat. Tennis on leikkiä, jossa onnistuminen mitataan pisteiden, pelien ja otteluiden voittamisena. Voittamisen riemu on mahtavaa! Tennis on peli, joka luo sosiaalista yhteenkuuluvuutta: saat uusia pelikavereita, voit liittyä seuratoimintaan tai voit liittää harrastuksen osaksi vapaa-aikaa yhdessä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Tenniksen alkeiskurssin tavoitteena on saada pallo elämään Valmennuksen tavoite on saada peli kulkemaan niin, että vähitellen palloa lyödään erilaisista asennoista vaihtelevissa pelitilanteissa. Aloitamme perusteista ja hiomme yksityiskohtia unohtamatta tenniksen riemua!
SijainnitEspooHelsinki
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen70€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Tenniskurssit yksityisopetuksena tai kaverin kanssa Asiakas varaa itse kenttävuoron. Kaikki palvelut ja tarkemman hinnoittelun löydät osoitteesta: https://www.terveyshieroja.fi/
Tiedot varusteista
Videot havainnoinnin ja palautteenannon välineenä