Mika Kankainen
Mika Kankainen

Moi! Olen Mika Kankainen ja autan sinua erittäin mielelläni tavoitteissasi, olkoon sitten kyse painon pudotuksesta, kehon kiinteyttämisestä, tai vaikkapa voiman ja lihasmassan rakentamisesta. Olen valmentanut yhteensä 14 vuotta ja asiakkaitani ovat olleet mm. Kärppien liigajoukkue sekä Beach Volleyn maailmanmestari. Sen lisäksi satoja yksityishenkilöitä vuosien varrella. Erityisosaamisalueeni on voiman ja lihasmassan hankkimisessa sekä kehonkoostumuksen muokkauksessa. Arvojani ovat inhimillisyys, rehellisyys ja avoimuus, ammattitaito sekä yksilöllinen kohtaaminen.

Näytä vähemmän
Yksilölliset PT-palvelut sekä ravintovalmennus Oulun seudulla ja verkossa maailmanluokan tietotaidolla ja osaamisella!
Valmennukset joustavasti Oulun seudulla ja verkossa! Tuotteemme ja palvelumme on kehitetty siten, että ne sopivat kaikille elämäntilanteesta riippumatta. Tavoitteellinen ja tuloksellinen valmennus on meitä eteenpäin ajava voima. Valmennuksen osalta jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä, ja panostan 100% asiakkaan tavoitteiden täyttymiseen. Pistä viestiä ja katsotaan juuri sinulle sopiva valmennuskokonaisuus!
SijainnitOuluVerkko-opetus
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen80€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Yksittäiset harjoitusohjelmat: Ohjelmissa puhutaan jakoisuudesta, jolla tarkoitetaan sitä, kuinka moneen osaan vartalon lihakset jaetaan treeniohjelmassa. Yksittäinen valmennustapaaminen Hinta 80 e /tunti 1-2 jakoinen + läpikäynti Hinta 139e 3-4 jakoinen + läpikäynti Hinta 169e >4 jakoinen tai periodioitu Hinta 199e Tekniikkakonsultaatio Hinta 149 e Sisältää kaksi yhteistä harjoitusta, joissa keskitytään jonkin tietyn tekniikan hiomiseen, sekä videoarvioinnin kahden viikon kuluttua viimeisestä tapaamisesta. RAVINTOVALMENNUS (etänä) Räätälöity ravinto-ohjelma sekä viikottainen raportointi sekä keskustelu ja seuranta. S-posti ja Whatsapp- tuki joka päivä klo 09-18. Hinta: 149 e/kk TREENI- SEKÄ RAVINTOVALMENNUS (etänä): Räätälöidyt ohjelmat salille tai kotiin sekä ravinto-ohjelma. Lisäksi viikottainen raportointi ja seuranta sekä sposti ja whatsapp- tuki joka päivä klo.09-18. Hinta: 199 e/kk
Tiedot varusteista
Löydät kaikki valmennuspalvelut niin yrityksille, kuin yksityishenkilöille kotisivuiltamme: https://www.mkactivities.fi