Marja Vainio
Marja Vainio

Olen pelannut squashia vuodesta 1983 asti ja harjoitellut ja kilpaillut vaihtelevan tiiviisti vuodesta 1989 lähtien SM-tasolla. Kilpailen edelleen sekä avoimissa kansallisissa että kansainvälisissä Masters-kisoissa. Valmennushommissa olen ollut oman päivätyöni ohessa vuodesta 2018 lähtien. Olen suorittanut squashohjaajakurssin lisäksi European Squash Federationin 1- ja 2-tason valmentajakoulutukset. Ohjaan sekä junioreita että aikuisia ja työskentelen mielelläni niin aloittelevien kuin kilpapelaajien kanssa.

Näytä vähemmän
Perehdy squashiin ja löydä oma paras pelisi innostavan valmentajan opastuksella! Perusopetusta, tekniikka- ja liikkumistreeniä, peliharjoitteita ja taktiikkaa eritasoisille pelaajille pääkaupunkiseudulla.
Aloittelevan pelaajan kanssa opetellaan squashin perusasiat mailaotteesta ja lyöntitekniikasta kentällä liikkumiseen, pelin sääntöihin ja taktiikkaan. Pelaajan tason mukaan tunnilla tehdään soolo- ja passiharjoituksia, erilaisia drillejä, liikkumisharjoituksia sekä pelataan rajoitettuja pelejä sekä normaali peliä. Kilpaa pelaavien kanssa käydään läpi myös kilpailutilanteisiin liittyviä haasteita. Tarpeen ja toiveiden mukaan voidaan syventyä tarkemmin yksittäisiinkin asioihin, esim. tietyn lyönnin trimmaamiseen, yleensä tekniikan parantamiseen tai liikkumisen tehostamiseen. Valmennuksellani pyrin auttamaan valmennettavaa löytämään oman parhaan pelinsä, parantamaan sekä teknisiä että fyysisiä valmiuksia, ymmärtämään omia vahvuuksia ja kehitysalueita sekä parantamaan itsetuntemusta ja itseluottamusta. Valmentaminen on minulle auttamista, sparraamista, yhteistyötä ja molemminpuolista oppimista. Tavoitteena on, että valmennus antaisi pelaajalle keinoja viedä omaa harjoittelua ja pelaamista eteenpäin ja että tunnit olisivat paitsi tehokkaita ja hyödyllisiä, myös hauskoja. Toimin pääsääntöisesti Esport Centerissä, Talihallissa ja Kivenlahti Squashissa. Pääkaupunkiseudun muutkin hallit käyvät päinsä.
SijainnitEspooHelsinki
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen35€/h
VaikeusasteAloittelijaKeskitasoLapsiEdistynytAsiantuntijaSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Yksityistunti 60 min (hinnat eivät sisällä kenttävuokraa) ke-pe klo 8-16 35 € ke-pe klo 16-22 + la-su 45 € Yksityistunti 90 min (hinta ei sisällä kenttävuokraa) ke-pe klo 16-22 + la-su 60 € Ryhmä 2 hlö tai enemmän (hinnat eivät sisällä kenttävuokraa) ke-pe klo 8-16 50 € / tunti ke-pe klo 16-22 + la-su 70 € / tunti 5 kerran yksityisvalmennus 5 x 60 min (hinta ei sisällä kenttävuokraa) 175 €
Tiedot varusteista
Mailan ja pallon saa minulta lainaksi. Muuten tarvitaan mukavat sisäliikuntavarusteet sekä sisäpelitossut, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.