Laura Jarva
Laura Jarva

Oma lajini on ollut pienestä pitäen maastohiihto, jossa kilpaurani päättyi 2000-luvun alkupuolella. Olen työskennellyt liikunta-alalla täysipäiväisesti 12 vuotta, joista 7 vuotta yrittäjänä. Viimeisen 7 vuoden aikana olen pitänyt eritasoisia hiihtokoulutuksia ja opettanut hiihtoa yli 10 000 ihmiselle. Olen kirjoittanut Innostu Hiihdosta nimisen kuntoilijoille suunnatun hiihtokirjan 2018 (Karttakeskus). Valmennettavien onnistumiset ovat työn paras ja inspiroivin puoli. Tavoitteeni on saada kaikki liikkumaan jokaiselle sopivalla tavalla. Lajeja, tapoja, tyylejä, elämäntilanteita ja ihmisiä on paljon, ja siksi rakastankin auttaa ihmisiä löytämään oman tapansa lisätä liikuntaa jokaisen elämään.

Näytä vähemmän
Tarjoan maastohiihdon ja sen lajiharjoittelun valmennusta Espoossa ja Helsingissä ympäri vuoden – tervetuloa innostumaan hiihdosta!
Tarjoan valmennusta tavoitteisiisi pohjautuen Helsingin Paloheinässä sekä Espoon Oittaalla. Tarjoan maastohiihdon ja sen lajiharjoittelun valmennusta mm. rullahiihto, sauvakävely, sauvarinne, juoksu, rappustreeni, lihaskuntotreeni, kehonhuolto. Yksityistunnit rakentuvat henkilökohtaisten valmennustapaamisten ympärille. Voit varata yksittäisen treeniajan tai koota itsellesi useamman kerran valmennukokonaisuuden. Tapaamisissa analysoidaan tekniikkaa, annetaan ohjeita tekniikan hiomiseksi ja tehdään toimintasuunnitelma tavoitteisiin pääsemiseksi. Tapaamisissa myös seurataan tekniikan kehittymistä ja tehdään tarvittavia muutoksia ohjelmaan. Perusteellista tekniikkaopetusta tavoitteeseen tähdäten. Tekniikan videoanalyysi. Havainnoillistettu palaute tekniikasta ja harjoitteita suurimpien puutteiden korjaamiseen. Treeniohjelma ja tekniikkaharjoitteita tapaamiskertojen välissä toteutettavaksi.
SijainnitEspooHelsinki
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen100€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Yksityistunnit esim. hiihto, rullahiihto, lihaskuntotreenit jne. 1-3 henkilöä 100 € (sis. alv) 60 min Lisähenkilöt + 35 € (sis. alv) 60 min Muualla kuin Paloheinässä tai Oittaalla tapahtuvat yksityistunnit hinnoitellaan erikseen. Hinnoittelu riippuu valitsemastasi valmennuksesta, sekä osallistujamäärästä. Pistä viestiä ja katsotaan yhdessä tavoitteisiisi ja tasoosi sopiva valmennuspaketti!
Tiedot varusteista
Mikäli olet kiinnostunu harjoitusryhmistä, kursseista tai yhteisreeneistä tutustu tarjontaamme tai ota yhteyttä! https://www.hiihtokoulu.fi/valmennustuotteet/#hiihtokurssit