Kalle Koskimäki
Kalle Koskimäki

Olen toiminut ammattivalmentaja yrittäjänä vuodesta 2016 lähtien. Olen valmentanut lukuisien eri lajien urheilijoita uimarista karatekaan tavallisista omasta itsestään huolta pitävistä harrastelijoista aina olympia tasolla oleviin asti. Voimailu on ollut aina lähellä sydäntäni ja parhaimmillaan kilpailin itse myös painonnostossa SM-tasolla. Omaa kilpaurheilutaustaa löytyy tämän lisäksi yli kymmenestä muustakin lajista. Valmennukseni lähtökohtana on, että valmennettavani kehittyvät ja se on suurin syy miksi alunperin aloitin valmentamaan. Valmentaja ei koskaan tule olemaan valmis, vaan tietoa täytyy kerätä kokoajan enemmän. Tämän vuoksi pyrin kasvattamaan tietopankkiani kouluttautumalla sekä lukemalla alan kirjallisuutta päivittäin. Kehittyminen on paras motivoinnin väline, mutta harjoittelussa edetään aina terveyden ehdoilla, sillä vain tällä tavalla pystytään takamaan pitkäjaksoinen kehittävä harjoittelu ja harjoittelun hyödyt siirtyvät myös jokapäiväiseen elämään. Minulle on tärkeää, että valmennettavani ovat oman lajinsa lisäksi hyviä kokonaisvaltaisia urheilijoita eikä monipuolisuutta saa unohtaa missään vaiheessa harjoittelu uraa.

Näytä vähemmän
Painonnosto- ja voimavalmennukset Turussa. Yksityisvalmennus ja pienryhmät kaiken tasoisille - aloittelijoista ammattiurheilijoihin.
Tarjoan valmennusta Liikuntakeskus Alfan painonnostosalilla Turussa, osoite on raunistulantie 15. Voidaan myös sopia tarvittaessa valmennukset toiselle toimispisteelle. Yksityisvalmennus 60€/h Yksityisvalmennuksessa voidaan keskittyä juuri sinun henkilökohtaisiin ongelmakohtiin painonnosto- tai voimaharjoittelu tekniikoissa Kesto: 60 min Valmennuskohteet: painonnostotekniikat, perusvoimaliikkeiden tekniikat, voimaharjoittelu käytännössä Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan Pienryhmävalmennus alk. 70€/h Ryhminä toteutettu harjoittelu. Harjoittelu suunnitellan jokaiselle ryhmälle erikseen toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Kesto: 60min Henkilömäärä: 2-6hlö Hinta: 2-3 hlö 70€/h 4 henkeä ja yli pyydä tarjous lähettämällä viestiä.
SijainnitTurku
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen60€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Löydät kaikki palveluni ja hinnaston alta: painonnoston tekniikkavalmennus, harjoitusohjelmat, pienryhmävalmennus, fysiikkavalmennus ja työpaikkaliikunta. http://kk-valmennus.fi