Jukka Julin
Jukka Julin

Kiinnostuin valmennuksesta poikani aloitettua pelaamisen 2000 luvun alkupuolella. Suomessa ei tuolloin juuri pingiksen valmennuskulttuuria ollut eikä valmentajakoulutustakaan. Muutaman sattuman summana valmennustietoutta lähdin sitten hakemaan Saksasta. Homma lähtikin lapasesta ja downgraidasin elämäni ennenkuin sellainen tuli edes muotiin. Siirryin tietotekniikkahommista liikuntapuolelle. Racketlon ui kuvioihin toimiessani PT Espoon pingisvalmentajana. Tuleva maailmanmestari Michaela Björnström tuli pingisvalmennukseeni ja sitä kautta tie vei myös racketlonin maajoukkuevalmennukseen Sami Parikan aisapariksi. Racketlonia ymmärtääkseni olen myös käynyt antoisia valmennuskoulutuksia muissakin mailapeleissa. Oppisopimuksella kouluttauduin myös liikuntaneuvojan ammattiin. Koulutus: - Ammattitutkinto Liikunnanohjauksen Perustutkinto / Liikuntaneuvoja 2014. Suuntautumislinja: Liikunnanohjaus, Liikuntaneuvonta, Liikuntatapahtuman järjestäminen. Tutkinnon sivuaineet: Lasten ja nuorten ohjaaminen sekä valmennus 120 ov / oppisopimus 2,5v KU-58 /Pajulahti 2012 –2014 - Pöytätennis: ITTF Level 1 cource conductor, kansainvälisen pöytätennisliiton valmentajakouluttaja (2011), ITTF Level 1 valmentajakoulutus (2006). Ruotsin Steg-1, valmentajakoulutus (2006), Saksan D-valmentajalisenssi (2005). Squash: Valmentajakoulutus Taso 1 (2016), Sulkapallo: Valmentajakoulutus Taso 2 (2017), Tennis: Ohjaajataso, Yleisurheilu: Ohjaajataso, Golf: Draivia kouluun koulutus -Liikuntaleikkikouluohjaaja koulutus (2012), erilaisia koulutuksia ja kursseja valmennuksessa ja seuratyössä. Henkinen valmennus yms. Joitain mailapelionnistumisia Valmentajana: -Racketlon joukkuekilpailut MM kultaa, Milano 2011, MM hopeaa (2008, 2010), MM pronssi (2009), EM hopea ja pronssi (U16, U21) 2015, MM kultaa U21 (2019), SM joukkuemitaleita naiset ja miehet, Useita valmennettavien henkilökohtaisia MM, EM ja SM mitaleita. -Pöytätennis Junioreiden SM joukkue ja henk.koht. mitaleita, Pelaajavalmentajana SeSI/Boom joukkueen nousu mestaruussarjaan Pelaajana: -Racketlon: EM pronssi +40 joukkue, Suomenmestaruus M45 sarja, joukkue SM mitali x3 -Pöytätennnis: Joukkue SM kultaa x 3, TOP 12 finaalipaikka, ranking-13 -Sulkapallo: Keravan mestaruuskilpailut, C-luokka nelinpelin pronssi -Tennis: Keravan mestaruuskilpailut, harrastesarjan kaksin- ja nelinpelimestaruuksia

Näytä vähemmän
Paranna peliäsi yhdessä tai useammassa mailapelissä – Opetukset ansioituneen racketlon pelaajan ja valmentajan johdolla saatavilla Uudellamaalla ja sovitusti vaikka Hangosta Nuorgamiin!
Valmennan Keravalla, Tuusulassa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Tarpeen tullen voidaan sopia harjoitukset myös muualla Suomessa! Valmentajana miltei 15 vuotta seura-, alue- ja maajoukkuetasolla. Pöytätenniksessä liiton aluevalmentajana ja muissa tehtävissä. Useita vuosia seuravalmentajana ja ohjaajana sekä Racketlonliitossa maajoukkuevalmentajana. Paljon kokemusta myös lasten ryhmistä mailapelikerhojen, lasten 3-6v liikkariryhmien ja koulujen iltapäiväkerhotoiminnan myötä. Pingisvalmennuskokemusta racketlonin lisäksi mm. PT Espoon, SPTL:n ja Boomin eri valmennustehtävistä. Pelaajavalmentajana kokemusta mestaruussarjasta vitosdivariin. Mailapelivalmennusta ja ohjausta eskari-ikäisistä maajoukkuekonkareihin. Valmennusta pelaajan omista lähtökohdista ja omin tavoittein. Varattavissa yksityistunteja tai vaikka yhteistunteja suunnilleen samantasoisen kaverin kanssa. Racketlonin myötä valmennustietouteni on myös syventynyt. Mailapeleissä on niin paljon yhteistä, että ammennettavaa muista lajeista on todella paljon. Valmennusfilosofiakin on varmasti muuttunut vuosien varrella moneen kertaan. Valmennukseen on varattavissa yksityistunteja tai vaikka yhteistunteja suunnilleen samantasoisen kaverin kanssa. Toimiva shapluuna on esim. pelaaja- sekä lajianalyysiin pohjautuvan suunnitelman teko. Vaikkapa 5 ohjattua harjoituskertaa pelaajan omin tavoittein. Jos valmennus kiinnostaa yhdessä tai useammassa mailapelissä, niin ollaan yhteydessä!
SijainnitKeravaTuusulaUusimaa
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen40€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Valmennuksen hinta määräytyy osallistuja- sekä tuntimäärän perusteella. Ollaan yhteydessä ja katsotaan sinulle sopiva valmennuspaketti! Yksityis- ja ryhmävalmennuksien lisäksi järjestän myös TYHY päivät , mailapelitapahtumat, sekä mailapelileirit.
Tiedot varusteista
Multiball, videoanalyysi, lyhyemmän ja pidemmän tähtäimen harjoitussuunnitelma jne.