Jerry Ketola
Jerry Ketola

Palveluksessasi yli 30 vuoden kokemuksella. Olen Jerry Ketola, 56-vuotias intohimoinen liikkuja ja jääkiekkoilijan ura jatkuu edelleen ikämiessarjoissa. Käyn säännöllisesti treenaamassa kuntosalilla ja lähialueen lenkkipolut ja hiihtomaastot ovat minulle tuttuja. Tykkään paljon myös kokkaamisesta ja rotevista punaviineistä. Olen koulutukseltani osteopaatti ja olen aloittanut työni vuonna 1991. Minua on erityisesti aina kiinnostanut selkäkipu ja sen kuntouttaminen. Olenkin koko työurani ajan kouluttautunut selkäkipujen hoitamiseen ja kuntouttamiseen maailman parhaiden kouluttajien opissa. Koulutettu personal trainer ja osteopaatti samassa paketissa takaa turvallisen harjoittelun. Koulutus: NHA personal trainer 2017 Lyhytterapeutti-opinnot 2017- Ammatillisen opettajan tutkinto (AmO) 2015 Terveystieteiden maisteri, TtM (liikuntalääketiede) 2004 Osteopaatti (OOKK) 1999 Urheiluhieroja 1991

Näytä vähemmän
Koulutettu personal trainer ja osteopaatti samassa paketissa takaa turvallisen harjoittelun! – valmennusta aloittelijoista aktiivisiin kuntoilijoihin sekä tavoitteellisiin treenaajiin.
Teen personal trainerin töitä R5 Athletics&Health -kuntosalilla Metsälässä. Haluatko päästä parempaan kuntoon tai saada lisää voimaa ja lihasta? Vaivaako sinua jokin kiputila, jonka haluat saada omaan hallintaasi? Valmennuksen aluksi selvitämme yhdessä liikunnalliset ja terveydelliset taustasi, mahdolliset vammat tai operaatiot huomioidaan valmennusohjelman suunnitteluvaiheessa. Tämän jälkeen määritellään tavoitteesi ja mitä haluat saavuttaa valmennuksen avulla. Laadin sinulle treeniohjelman ja käydään yhdessä läpi liikkeiden oikeaoppinen suoritustekniikka, jotta vältyttäisiin mahdollisilta harmeilta. Kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista kanssani. Laadin ohjelman tarpeittesi ja tavoitteittesi mukaan. Valmennan aktiivisten kuntoilijoiden sekä tavoitteellisten treenaajiin parissa päivittäin 30 vuoden kokemuksella. Jos valmennus kiinnostaa ja haluat lisätietoa niin ota yhteyttä ja jutellaan lisää valmennusasioista ja mietitään sinulle sopivia vaihtoehtoja!
SijainnitHelsinki
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen99€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Valmennusta on saatavilla yksittäisestä kerrasta yksilöllisesti räätälöityihin 5-10 kerran paketteihin. 1 x 60 min kuntosalivalmennus 99 € 5 x 60 min kuntosalivalmennus 425 € 10 x 60 min kuntosalivalmennus 800 € 1 x 60 min parivalmennus 120 € (kysy pakettihintaa) Pistä viestiä ja katsotaan sinulle sopiva valmennuspaketti!
Tiedot varusteista
Olen yli 30 vuoden ajan hoitanut tuhansia ihmisiä kuntoon. Löydät lisää tietoa minusta, sekä kaikki palveluni osoitteesta: https://jerryketola.fi/ - Osteopatia - Työhyvinvointi - Personal trainging