Jari Kenttämaa
Jari Kenttämaa

Kilpailukokemus.. Kilpailutausta ja kokemus liittyvät minun osaltani suurimmaksi osaksi painonnostoon (yli 20 vuoden kokemus lajin parissa, josta noin 10 vuotta valmennuksen merkeissä). Näin ollen olen syventynyt lajin tekniikoihin monipuolisesti. Parhaimmillani hankin kilpailukokemusta Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Muu valmennus- ja ohjauskokemus… Valmennuksen osalta olen hankkinut kokemusta nuorten painonnostokoulun vetäjänä. Lisäksi olen myös ohjannut lasten jumpparyhmiä sekä nuorten sähly- ja koripalloryhmiä noin 5 vuoden ajan. Nuorten ohjaus on auttanut minua ymmärtämään eri ikäkausien mukaisia haasteita, kuten harrasteilmapiirin rakentamiseen liittyviä tekijöitä. Uusien asioiden oppimisen tukemiseksi olen myös luonut erilaisia oppimismahdollisuuksia, vaiheittaisen ohjauksen ja kehityksen kannalta katsottuna. Muu harrastekokemus ja kiinnostuksen aiheet…. Olen harrastanut myös kamppailulajeja, kuten esimerkiksi Aikidoa, ja minulla on lisäksi kokemusta nyrkkeilyharrastuksesta. Olen myös harrastanut breakdancea, joka on katutanssilaji, ja sen parissa minulla on kertynyt esiintymiskokemusta sekä osallistumisia erilaisiin tapahtumiin ja katutanssikilpailuihin. Erilaisissa battle-kilpailuissa olen ollut myös aktiivisesti mukana. Break-dance ja Aikido ovat opettaneet minulle biomekaniikan hahmottamista, ja nämä kokemukset palvelevat minua edelleen sekä lihashuollon että valmennuksen saralla. Lisäksi olen harrastanut lumilautailua ja rullaluistelua sekä kesä- että talvikausina.

Näytä vähemmän
Urheilu- ja painonnostovalmennus arki-liikkujasta aktiivi- ja kilpaurheilijoihin. Yksilölähtöisesti Rovaniemellä ja etänä..
Painonnostovalmennus.. Valmennuksien keskiössä: painonnostotekniikat, harrastajan tietotaito taso sekä kokemustausta huomioiden. Painonnostossa harjoitellaan valmennuskertojen aikana läpi kokonaisuutta. Treenikerroilla harjoitellaan erilaisia painonnoston teknisiä vaiheita, erityisesti siksi, jotta nämä oikeaoppiset tekniikat saadaan vaiheittaisesti hyvin haltuun, heti sieltä alkumetreiltä lähtien. Vastaavasti pidempään harjoitelleiden kanssa voimme käydä läpi kokonaisvaltaisesti treenien kuormittavuutta ja mietimme, miten voimme tehostaa kehonhuoltoa ja kohdentaa harjoittelua siten, että sen avulla vähennetään sen liiallista tai haitallista kuormittavuutta pitkällä tähtäimellä. Urheiluvalmennus.. Urheilijoille ja aktiiviharrastajille sekä aloitteleville arki-liikkujille. Kuntosaliohjaukset ja valmennukset. Valmennus voi tapahtua erilaisissa ympäristöissä, esimerkiksi salilla tai lenkkipoluilla. Kysy myös räätälöityjä valmennus kokonaisuuksia Käymme aluksi läpi asiakaskohtaisen kartoituksen, jossa tutkimme kokonaisuutta. Treenien alussa harjoitetaan usein eristäviä lihasryhmiä, jotka edesauttavat lajiharjoittelun toimivuutta. Oheisharjoittelu on tärkeässä asemassa muutenkin, jotta oikeat lihakset ovat kunnolla toimintavalmiudessa ennen varsinaista salitreeniä tai ennen varsinaista urheilusuoritusta, riippumatta siitä, missä ympäristössä urheillaan. Palautumista arvioidaan kokonaisuutena jo treenikertojen yhteydessä. Lue lisää palveluistani kotisivuiltani! https://jarikenttamaa.fi/
SijainnitRovaniemiVerkko-opetus
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen82€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Valmennuksen pakettiratkaisut ja hinnastot löydät kotisivuiltani: https://jarikenttamaa.fi/
Tiedot varusteista