Ilkka Helavirta
Ilkka Helavirta

Ensimmäiset golflyöntini lähtivät Charlotten taivaalle noin 8-vuotiaana. Aloitin golfin säännöllisen harrastamisen 13 -vuotiaana Porissa Heini Haapalan innoittamana. Pienestä pitäen olin innokas oppimaan lajista mahdollisimman paljon. Muistan katsoneeni pikkupoikana Mastersia monena vuonna ja ihailin lajia monella tavalla. Augusta Nationalin kenttää ja huippupelaajien peliä oli ja on edelleen mahtavaa katsella. Matka golfin ihailijana on jatkunut ja loppua ei näy. Mielestäni hyvän opettajan ominaisuuksiin kuuluu muun muassa se, että jatkuvasti päivittää tietouttaan eri osa-alueilla. Tietotaidon, kuten myös sinun golfpelin kehittäminen, on pitkään kestävä prosessi. Prosessiin kuuluu monia osa-alueita. Golf on paljon muutakin kuin tekniikan opettelua. Hyvään pelaamiseen kuuluu mm. taktisia, tunteellisia, fyysisiä ja mentaalisia elementtejä. Olen Suomen Golfliiton/PGA:n 5. tason golfin ammattivalmentaja sekä PGA Pro ja olen käynyt arvostetun The Golfing Machine -koulutuksen. Sertifikointeja minulla on Titleist Performance Institutelta (Junior ja Power Coach) sekä Trackmaniltä. Lisäksi olen kauppatieteiden maisteri ja opintoja löytyy myös liikuntalääketieteen alalta. Tarkoitus ei ole jähmettyä tähän. Luen lajin kirjallisuutta, käyn seminaareissa ja koulutuksissa - minusta on erittäin tärkeää kehittää tietotaitoaan jatkuvasti. Olen Suomen PGA:n 5. tason golfvalmentajan ammattitutkinnon suorittanut sekä TPI:n Junior ja Power Coach. Lisäksi olen TrackMan sekä The Golfin Machine -sertifioitu. Golfin pelaaminen hyvällä tasolla koostuu monesta osasta. Kehitetään yhdessä niitä pieniä yksityiskohtia sinun golf-pelisi kokonaisuuden parantamiseksi!

Näytä vähemmän
Laadukasta golfvalmennusta pääkaupunkiseudulla kaikentasoisille pelureille! Erityisesti junioreille.
Uskon pitkäjänteisiin pelaaja-valmentaja -suhteisiin sekä vahvaan ja suunnitelmalliseen harjoitteluun - ne ovat avaintekijöitä pelaajan kehityksessä. Valmennuksen tavoitteeni on kehittää golfpelaajia monipuolisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi svingitekniikan, mailanpäänopeuden, liikkuvuuden, voiman, viheriönluvun ja taidon kehittämistä mitattavalla ja suunnitelmallisella tavalla. Yksityisopetuksessa yleisin tavoite on parantaa lyöntitekniikkaa. Tämä tarkoittaa lyöntejä pitkistä lyhyisiin - draivista puttiin. Tekniikkaasi tarkastellaan Trackmanillä sekä muilla nykyaikaisilla vempaimilla, videoanalyysillä. Liikkuvuuden sekä muiden fyysisten ominaisuuksien roolia huomioin jatkuvasti. Opetuksessani datalla on iso rooli - sen pohjalta voi tehdä johtopäätöksiä ja suunnitelmaa harjoitteluun. Juniorit ovat lähellä sydäntä. Löydät kotisivuiltani lisää tietoa ns. peluriryhmistä. Opetan ympärivuotisesti Espoon Gumböle Golfissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Talvella voimme myös tavata, Masalan Inside Golfissa, Malmin Green Golfilla tai Vuosaaren Planmeca Areenalla sopimuksen mukaan.
SijainnitEspooKirkkonummiHelsinki
OpetuskieletSuomiEnglanti
Hinta alkaen100€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Lisätiedot hinnoittelusta ja paketeista kotisivuiltani: https://www.ilkkahelavirtagolf.com/
Tiedot varusteista
Apuvälineinä auttamassa kehityksessäsi: -TrackMan -lyöntitutka -Hackmotion -rannesensori -Boditrak -paineanturi (Ground reaction forces) -Videointi Harjoittelun apuvälineitä -Opettajasi! :)