Emmi Jalkanen
Emmi Jalkanen

Varhaiskasvatuksen opettajaksi ja kasvatustieteiden kandidaatiksi valmistunut golfopettaja. Emmillä on takanaan menestyksekäs ura kilpagolfin saralta. Hän pelasi golfia myös muutaman vuoden ammattilaisena. Kaapista häneltä löytyy yhteensä 15 SM-mitalia golfista. Nuoresta iästä huolimatta kouluttautuminen kavatustieteiden opinnoissa, golfvalmentajan ammattitutkinto ja vahva kilpatausta luovat vankan pohjan opetukselle.

Näytä vähemmän
Golfvalmennusta Nokian River Golfissa kesät talvet – ammattitaitoista valmennusta entisen kilpapelaajan johdolla!
Opetus kesäisin: Nokia River Golf, Talvisin: Golf Studios NRG, Eazy Golf tai Golf Center Yksityisvalmennus sopii kaikentasoisille golfareille ja valmennus suunnitellaan aina pelaajaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Esimerkkejä yksityistuntien sisällöstä: - Eroon 3 putin viheriöistä - Viheriön lukeminen - Osu väyliin avauslyönneissä - Etäisyydenhallinta wedgeillä - Up & Down viheriön ympärillä - Bunkkerit haltuun - Toistettava swing - Osumapuhtaus Tunnille voi osallistua 1-2 henkilöä.
SijainnitNokiaTampere
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen70€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Yksi 70 € /opetustunti* 4 opetustuntia 260 €* 8 opetustuntia 480 €* Laita viestiä ja katsotaan sinulle sopiva valmennuskokonaisuus! Useamman opetustunnin kurssin hinta sovittavissa erikseen. . *Opetustunti on 50 min.
Tiedot varusteista
Simulaattori, lähipelialueet, sekä trackman Range.