Ari Koski
Ari Koski

Jokainen meistä on yksilö ja tähän nojaten pyrin jokaiselle löytämään juuri hänelle sopivan tavan oppia, harjoitella ja kehittyä itselle asetettujen tavoitteiden mukaan. Kuten kaikissa urheilulajeissa on myös golfissa lainalaisuuksia, joita ei voi sivuuttaa. Tämän tulen myös oppilaille kertomaan ja perustelen, miksi ja miten on järkevin tehdä, jotta voidaan saavuttaa maksimaalinen suoritus. Golf- opetus ei ole kikkojen ja tipsien antamista, vaan kokonaisvaltainen osasuoritusten summa ja tämän takia perusasiat pitää olla kunnossa. Tehdään yhdessä Golfista Helppoa ja Nautinnollista.

Näytä vähemmän
Monipuolista golfopetusta läpi kauden! – kesäisin Linna Golfissa, talvisin Inside Golf Masalassa.
YKSITYISOPETUS Valmennus Linna Golfissa: https://linnagolf.fi Yksityisopetus on tehokkain tapa kehittää peliäsi. Saat yksityiskohtaista ohjausta juuri siihen asiaan mihin haluat. Voit varata tunteja aihekohtaisesti esimerkiksi lyöntitekniikkaan, chippaamiseen tai puttaamiseen. Tarjolla on myös useamman tunnin kokonaisuuksia. TALVIHARJOITTELU Valmennus Inside Golfissa: https://www.insidegolf.fi Yksityistunnit räätälöidään oppilaan toiveiden mukaan. Opetuksessa käytään monipuolisesti erilaisia välineitä ja videoita oppimisen tukena, tämä on ihan oppilaan tarpeiden mukaan. Jos oppilas haluaa, jaamme tunnin videot oppilaalle. Yksityistunnille voit tulla myös yhdessä kaverin kanssa. Hinta sisältää yhden korin palloja.
SijainnitHämeenlinnaKirkkonummi
OpetuskieletSuomi
Hinta alkaen75€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Yksityistunti 55 minuuttia €75.00 €140.00 Valmennus - 2h €205.00 Valmennuspaketti - 3 x 55 min Tunnit voidaan jakaa esimerkiksi: - Tekniikka ja fysiikka tunti - Ping mailojen räätälöinti - Lähipelitunti €335.00 Valmennuspaketti - 5 x 55 min Tunnit voidaan jakaa esimerkiksi: - Tekniikka ja fysiikka tunti - Ping mailojen räätälöinti - Swingitekniikka - 1 - Swingitekniikka - 2 - Lähipelitunti €650.00 Valmennuspaketti - 10 x 55 min. Tunnit voidaan jakaa esimerkiksi: - Tekniikka ja fysiikka tunti - Ping mailojen räätälöinti - Swingitekniikka - 1 - Swingitekniikka - 2 - Lähipelitunti Ota yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva valmennuskokonaisuus!