Antti Rajasärkkä
Antti Rajasärkkä

Suomalaisessa sulkapallossa on vain harvoja seuroja, jotka pystyvät tarjoamaan pelaajilleen kokonaisvaltaista yksilöllistä valmennusta, ja ne harvatkin vain muutamille huipuilleen. Monelle pelaajalle ryhmätreenit ja niissä saatu henkilökohtainen ohjaus riittää, mutta monet varmasti hyötyisivät myös pienryhmä- ja yksilövalmennuksesta. Pienemmissä seuroissa ei välttämättä riitä valmentajia pyörittämään edes perusryhmätreenejä, ja varsinkin maakunnissa pula valmentajista tuntuu olevan suuri. Olen itse työskennellyt valmennus- ja junioripäällikkönä sekä suuressa että keskikokoisessa seurassa, ja tiedän seuratoiminnan haasteet tässä asiassa. Seuroja sitovat taloudelliset haasteet – ryhmien on tuotettava kulujensa verran – sekä jäsenten tasapuolinen kohtelu eli junioreilla ei saisi maksattaa edustusurheilijoiden kuluja. Yhtälö on vaikea, ja ainakin itse tuskailin monesti sen kanssa, että aikaa keskittyä kunnolla yksittäisiin pelaajiin ei vain ollut. Näitä mietiskellessäni alkoi ajatus omasta valmennuskeskuksesta muotoutua. Toisaalta tarjoan perusvalmennusta, jossa olen fyysisesti samalla kentällä yhden tai muutaman pelaajan kanssa, toisaalta nykyaikaisesti etävalmennuspalveluita, joiden näkisin olevat iso apu pienempien paikkakuntien pelaajille. Näin Sulkapallovalmennuskeskus Rajasärkkä käynnisti toimintansa elokuussa 2020!

Näytä vähemmän
Korkeatasoista yksilöllistä valmennusta kaikentasoisille sulkapalloilijoille 25 vuoden valmennuskokemuksella! Valmennus henkilökohtaisesti face-to-face tai etänä videon välityksellä.
Yksilövalmennus Harjoitussetti fyysisesti samalla kentällä. Valmennettavana voit olla yksin, kaverin (nelinpeliparin) kanssa tai jopa neljästään. Tehokkain vaihtoehto on 1-2 valmennettavan kanssa. Etävalmennus Helppoa ja vaivatonta! Kuvaa vain lyöntisi (jo peruspuhelin kuvaa riittävällä laadulla!), lähetä video ja saat tarkan analyysin sekä treeniohjeet muutamassa päivässä. Lue lisää palveluista valmennuskeskukseni sivuilta: https://rajasarkka.fi/palvelut/
SijainnitUusimaaHelsinkiVerkko-opetus
OpetuskieletEnglantiSuomi
Hinta alkaen50€/h
VaikeusasteSoveltuu kaikille
Lisätietoa hinnasta
Kaikki tarjoamani palvelut löydät valmennuskeskukseni sivuilta: https://rajasarkka.fi/
Tiedot varusteista
Hintaan sisältyvät valmennus ja pallot, mutta ei kenttämaksuja. Tarvittaessa voin varata myös kentän, jolloin sen hinta lisätään em. summaan.